Начало Групови поръчки

Групови поръчки

За да разберете как можете да се включите в групова поръчка прочетете страницата до долу използвайги скрол или плъзгача отстрани на сайта. Благодаря!

 

В груповите ни поръчки участват повече от 5 човека, които ние имаме ангажимента да съберем. Предимството на този вид пазаруване е че можете да поръчате каквото и колкото пожелаете и да не плащате доставка до България или Англия и предварително да направите разчет на средствата, които ще похарчете имайки предвид фиксираните цени за доставка, които предлагаме. Можете да поръчвате всеки ден по нещо и да не се притеснявате, че за всяко едно ще платите високата доставка, която се плаща при поръчка. Естествено си има и недостатъци. Поръчките си пускат вечер, а вероятността да се изчерпа артикул, който сте видели сутринта е голяма. Освен това не можете да се възползвате максимано от много намалените артикули, защото от няколко месеца например в Спортс дайрект те са с ограничение 6 броя за цялата поръчка.

 

AVADIRECT.net носи отговорност за дефектни или грешно доставени стоки и поема ангажимента по тяхната рекламация и възстановяване са сумата, която сте платили за тях.

Ние не носим отговорност за грешно поръчан размер от Ваша страна. При желание за рекламация в този случай разходите по връщането на продукта са за Ваша сметка – а именно 23 лв за стоки до 1 кг и 29 лв за стоки до 2 кг. За целта това трябва да стане в 3-дневен срок от получаването на стоката и тя да бъде върната в оригиналният си вид – кутия, опаковка, етикети и т.н.

За да се ориентирате в размерите по английската номерация, моля разгледайте таблицата с размерите

 

 

 Виж таблицата с размери 

 

 

online-shopping-for-clothes

За да се включите в групова поръчка е необходимо да се свържете с нас

на скайп avana21,My status

на имейл porachki@avadirect.net

а вече и във Facebook

На скайпа, имейла или във фейсбук пуснете линк /в краен случай може и продуктов код/ към продукта, а след линка напишете размер, цвят и цена.

Поради честата промяна на цените в сайтовете поръчки пуснати без описание под линка и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЦЕНА няма да се изпълняват !

На края оставете данни за обратна връзка - име, телефон и адрес, на който да пратим поръчката ви.

!!!!!! Ще се свържем с Вас веднага щом поръчката Ви е обработена, което понякога отнема и повече време, тъй като не сме винаги пред компютъра въпреки, че скайпа е на линия!!!!!!

 

Всеки ден се пускат поръчки от 

 Sportsdirect.com

УСЛОВИЯ: важат от 10,02,2014г. поръчките пуснати преди тази дата ще се смятам без 1 лв на артикул

За всеки паунд в сайта заплащате 2,70 лв  + 1,00 лев за артикул /за всеки артикул/

ПРИМЕР: Артикул за 10 лири = 27.00лв. + 1,00 лев

В тази цена е включена и доставката на артикула до България. Това е КРАЙНА ЦЕНА и освен тези 28.00 лв няма да заплатите нищо друго.

ЗАПЛАЩАНЕТО става при получаване на място в офиса ни в гр. Пловдив, кв. Кичук Париж или с наложен платеж в офис на Еконт /доставката по Еконт е за ВАША сметка/.

Сайта си запазва правото в определени случаи да изиска предварително или частично заплащане.

Поръчките пристигат в рамките на 9-14 дни

Минимална поръчка 5 паунда

Поръчки пуснати след 22,00 часа се пускат на следващият ден

ДНЕВНИ ОФЕРТИ: Приемаме поръчки за дневни оферти. Когато дневните оферти са атрактивни и имаме много заявки за тях няма как да изпълним всички, тъй като има ограничение до 3 броя за цялата  поръчка. Дневните оферти ще бъдат изпълнени единствено на клиенти, които имат и друга поръчка освен тях.

Внимание!!! Не поръчваме козметика и артикули съдържащи течности, аерозоли и други подобни. От сайта ги отказват тъй като е забранено да преминават граница с куриерска фирма.

Не поръчваме и артикули с надпис Pre-Order

Поръчки съдържащи артикули единствено /или голяма част от поръчката е от такива /от намалените стоки на стойност до 1,99 НЯМА ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЯВАНИ. Максималният брой е 3 броя на човек и то при положение че имат и друга поръчка /и ако броя на ариткули от намаление надвишава 3 не гарантираме кое ще дойде.  /за по ясно даваме пример - не може да си поръчате 1 чифт къси панталони от 1,29 + 1 чифт гуменетки от 1,29 + 1 блузка от 1,49 - това няма да го изпълним. Ако обаче към тези артикули има и артикул на стойност над 10,00 паунда ще пуснем тези от намалението, но отново за тях не можем да гарантираме дали ще дойдат всички/

ВНИМАНИЕ! Warehouse Clearance Sale

http://www.sportsdirect.com/warehouse-clearance-sale#dcp=1&dppp=100&OrderBy=rank

артикулите от този линк са с ограничение при пускане на поръчката. Можем да поръчаме максимум 12 броя в груповата поръчка. Тъй като желаещите да пуснат от тези артикули са доста повече се налага за тях да въведем допълнителна такса 1,50 лева на брой.

пример: искате да поръчате 3 артикула от Warehouse Clearance Sale всеки на стойност 2,00 паунда. При получаване ще заплатите 3*2,00 паунда е 6,00 паунда * 2,70 лв + 3*1,50 лв за брой

 

http://www.sportsdirect.com/av - от този линк и производните му (оферти) НЕ ПОРЪЧВАМЕ!!! - има ограничения за бройка в кошницата и няма как да  избираме на кой да пуснем и на кой не, още повече, че тези най-редовно ги отказват!!! 

Моля проверявайте добре горе вляво дали има изписан надпис 

You Are Here: Home  / AV / AV4 /..    Home / Special 6 / .....   и подобен !!!

 

 

За тежки артикули като велосипеди, куфари, палатки, ролери гумени ботуши, накои рибарски принадлежности и други подобни заплащането става по посочената схема /цената на артикула *2.70 лв/ + 4.00 лв на кг

 


 

 

ВСЕКИ ДЕН СЕ ПУСКАТ ПОРЪЧКИ ОТ   Amazon.co.uk alt

УСЛОВИЯ: Паунда в сайта е на твърд курс 2,90 лв. Всеки артикул е с конкретно зададени условия в обявата. Някои от артикулите са с безплатна доставка, а други имат доставка, която е до английският ни адрес. ВСИЧКИ поръчки независомо от това дали имат доставка до България или не се пускат до Англия. Доставката на всяка поръчка до България се изчислява на база теглото й. За всеки кг цената е 3,00 лв на кг, но не по-малко от 3,00 лв

ЗАПЛАЩАНЕТО ОТ САЙТА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЛИ С КАПАРО! Изключение правят единствено редовните клиенти

 

Всеки ден се пускат поръчки от Asda.com   logo george        

 Всеки вторник и петък Fragrancedirect.co.uk logo0   

   Всяка сряда и неделя  Tesco.com   logo 122x64

 

УСЛОВИЯ за Asda.com Fragrancedirect.co.uk и  Tesco.com  :

За всеки паунд в сайта заплащате 3,00 лв. ПРИМЕР: Артикул за 10 лири = 30.00 лв.

В тази цена НЕ е включена и доставката на артикула до България. Доставката е  3,00 лв на кг, но не по малко от 3,00 лева.

ЗАПЛАЩАНЕТО става при получаване на място в офиса ни в гр. Пловдив, кв. Кичук Париж или с наложен платеж в офис на Еконт.

Сайта си запазва правото в определени случаи да изиска предварително или частично заплащане.

 

   images

Всеки ден пускаме поръчки от http://bg.nextdirect.com/en/ 2.20 лв за 1 евро /ако гледате цените в лева 10% от стойността на поръчката/

nextcoukwnb preview

Поръчки по предварително обявена дата правим от http://www.next.co.uk/  

Условията са 3.00 лв за 1 паунд и 3.00 лв на кг

поръчки всеки петък - поръчки се приемат до 22.00 часа

 

Количка

0 Продукт(а)
-
0.00 BGN

Търсене


Разширено търсене

Вход / РегистрацияLR Продукти от Алое Вера
Качествена натурална козметика и хранителни добавки онлайн

magazincho-banner